Urât ! Tare urât ! Camelia Bertea a trădat. A trecut la PSD. Va regreta !

0
106

Camelia Bertea este oficial, membru al PSD și va candida din partea acestui partid pentru un nou mandat de primar al orașului Victoria. Anunțul l-a făcut vineri, într-o conferință de presă organizată de PSD Brașov.

Camelia Bertea a precizat că a fost urmată în PSD de două treimi din membrii filialei (inclusiv jumătate dintre consilierii locali USR) și a explicat și de ce a ales să se înscrie în noul partid: pentru a putea termina proiectele începute, dar și pentru a demara unele noi, avea nevoie de susținerea unui partid mult mai puternic decât cel din care a plecat.

„Îmi doresc să termin toate proiectele pe care le-am început la Victoria, pentru care avem nevoie de susținere, de sprijin. Și aceste lucruri le-am găsit aici. Mai avem multe lucruri de făcut, dar sunt sigură că, alături de un partid puternic, problemele se vor rezolva mult mai repede”, a declarat Bertea.

 

VIDEO. Primarul orașului Victoria, Camelia Bertea, a trecut de la USR la PSD și va candida pentru un nou mandat. Calculul ei a fost simplu

 

 

 

Lasă un răspuns