Aeroportul Brașov – alte companii, noi destinații de zbor.

0
201

De unde părea ușor contrariat de anunțul făcut de compania Dan Air că va opera de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, salută acum faptul că „o companie 100% românească se aliniază marilor operatori aerieni din Europa și că a ales Brașovul ca bază pentru zborurile sale principale!”.

„Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va fi foarte curând în top”

Aeroportul Brașov – alte companii, noi destinații de zbor. Deocamdată, Dan Air va avea curse de linie, cu frecvență săptămânală, de la Brașov către/dinspre Germania (Munchen și Nurnberg), Barcelona (Spania), Bruxelles (Belgia), Milano (Italia), Londra (Marea Britanie), și, de două ori pe săptămână, probabil, către/dinspre Budapesta (Ungaria).
Wizz Air a stabilit curse de la Brașov spre Londra (Luton), dus-întors, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, și Dortmund, în fiecare zi de marţi şi sâmbătă.

Pe de altă parte, ambasadorul Israelului în România a anunțat că din vară vor fi zboruri Brașov – Tel Aviv, fără a exista, deocamdată, confirmare de la vreo companie aeriană.

mai mult la :

Aeroportul Brașov – alte companii, noi destinații de zbor

Lasă un răspuns