Festivalul de Film şi Istorii Râşnov : Festivalul de Film și Istorii de la Râșnov, ediția a XIV-a – ,Granițe” / ,,Borders”

0
212

Festivalul de Film și Istorii de la Râșnov, aflat la ediția a XIV-a, abordează anul acesta o tematică actuală și prezentă în societatea noastră, mai exact, ,,Granițe” / ,,Borders”. În acest context #FFIR, prezintă o ediție în care soluțiile pașnice la problemele geopolitice acaparează atenția și interesul tuturor.

Argumentul integral #FFIR2022 ➡️ https://bit.ly/3O8qjR0
Comunicatul de presa #official #FFIR14 ➡️ https://bit.ly/3QmBnfe

,,Deși evoluția societății din ultimele secole, industrializarea, tehnologizarea, globalizarea, educația și cultura au schimbat paradigma anumitor granițe dintre oameni, esența hotarelor a rămas aproape neschimbată. Astăzi, în cele mai dese cazuri, ne raportăm la granițe în funcție de interesul personal. E bine când suntem avantajați de lipsa lor, dar alteori vrem ca ele să fie securizate.

De aceea, problema hotarelor este mai actuală ca oricând și necesită dezbateri publice pentru a căuta soluții pașnice, a depăși neînțelegerile și a găsi răspunsuri la întrebările care frământă omenirea:

Care granițe sunt mai importante, cele teritoriale sau cele din mintea noastră?
Cât suntem dispuși să cedăm pentru o lume fără granițe?
Unde sunt limitele libertății individuale?

Acestea și multe altele sunt întrebările la care vom încerca să răspundem la ediția a XIV-a a Festivalului de Film și Istorii de la Râșnov”, Mihai Dragomir, director

#FestivaluldeFilmsiIstoriiRssnov

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov

 

Lasă un răspuns